phone 072-5710766

DESIGNVLOERBEDEKKINGEN OM TE LIJMEN

Voor een duurzame slijtvaste vloeroplossing.

Om een gezellige sfeer binnen uw vier muren te bereiken, biedt Projectfloors vinyl designvloerbedekkingen aan van kwalitatief hoogwaardige en slijtvaste kwaliteit. Authentieke reproducties van hout, steen en keramiekdesigns in combinatie met bewezen duurzaamheid, gemakkelijke installatie en weinig onderhoud. Projectfloors vloeren zijn geen bulkgoederen, maar individuele planken en tegels met zorgvuldig geselecteerde oppervlaktestructuren om er echt en realistisch uit te zien. Projectfloors vloeren hebben de uitstraling van echt hout en steen, gecombineerd met duurzaamheid en eenvoudige en betaalbare reiniging. Dit zorgt voor een combinatie van design met nut. Projectfloors hecht veel belang aan de milieuveiligheid van alle producten en processen, alle vloerbedekkingen worden regelmatig getest op lage emissies om eventuele negatieve effecten op het binnenklimaat te vermijden.

Projectfloors hecht veel belang aan de milieuveiligheid van alle producten en processen, alle vloerbedekkingen worden regelmatig getest op lage emissies om eventuele negatieve effecten op het binnenklimaat te vermijden. Voor een optimale prijs-prestatieverhouding biedt PROJECT FLOORS zijn designvloerbedekkingen om te lijmen aan in vier kwaliteiten met verschillende gebruikslaagsterktes.

De floors@work collectie is met een slijtlaag van 0,8 mm en 0,55 mm dik, is bijzonder geschikt voor ruimtes die zeer veel belopen worden. Leverbaar in planken en tegels. Voor zeer zwaar gebruik in commerciële en residentiële toepassingen.

De floors@home collectie is met haar 0,4 mm, 0,3 mm en 0,2 mm dikke slijtlaag ideaal voor gebruik in zwaar belaste gebieden.. Leverbaar in planken en tegels. Voor zwaar gebruik in commerciële toepassingen en zeer zwaar gebruik in residentiële toepassingen.

VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG!

• Authentieke uitstraling, dicht bij het natuurlijke origineel.
• Geen gezondheidsrisico's zoals blijkt uit de periodieke controle.
• Gemakkelijk te reinigen en hygiënisch omwille van de vochtbestendigheid.
• Natuurlijk akoestisch effect, geen klikkend geluid.
• Compatibel met vloerverwarming, zelfs installatie in de badkamer mogelijk.
• Zeer geschikt voor renovatie en herinrichting.
• Verkrijgbaar in vier kwaliteiten met verschillende gebruikslaagsterktes
• Vrije phthalaten weekmakers.

Bekijk de mogelijkheden van ProjectFloors in de online vloerendesigner!


TOEPASSINGEN

CONTACT
U vindt ons op de Galileïstraat 13 in Heerhugowaard

VIEHOFF

icon 1 Galileïstraat 13 | 1704 SE HEERHUGOWAARD

icon 2 072-5710766

icon 3www.viehoff.nl

icon 3