Forest

1-24 van 107
Forest

Shuttle Motor

Bedien de slimme gordijnen vanaf de bank of vakantie-adres en ervaar het gemak, comfort en veiligheid van elektrische gordijnen.
Forest

BS Vouwgordijnsysteem

De BS-lijn is een elegant vormgegeven vouwgordijnsysteem voorzien van klittenband geschikt voor lichte- en middelzware rolgordijnen.
Forest

CCS Corded Contract System

De CCS-lijn is een gebruikersvriendelijke koordbediende rail met afzonderlijke koordkanalen waardoor het koord niet los of verstrikt kan raken. Geschikt voor...
Forest

CKS Corded Klick System

De CKS-lijn is een gebruikersvriendelijke koordbediende rail met afzonderlijke koordkanalen waardoor het koord niet los of verstrikt kan raken. Geschikt voor...
Forest

CS Contract System

De CS-lijn is uitermate geschikt voor middelzware en zwaardere gordijnen. De CS-rail wordt dan ook niet voor niets de ‘Hotel Rail’ genoemd.
Forest

DS XL Design System

De DS-XL lijn bestaat uit unieke en elegant vormgegeven railsystemen, voor hand- of koordbediening of zelfs gemotoriseerd.
Forest

DS Design System

De DS-lijn is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen.
Forest

DS XL LED Design System

De DS-XL lijn bestaat uit unieke en elegant vormgegeven railsystemen, voor hand- of koordbediening of zelfs gemotoriseerd voorzien van sfeervolle LED verlich...